ŠVOČ

HARMONOGRAM A ZÁKLADNÉ POKYNY K ŠTUDENTSKEJ VEDECKEJ ODBORNEJ ČINNOSTI V AKADEMICKOM ROKU 2019/2020


PRIHLÁŠKU STIAHNETE TU

Formálna úprava prác ŠVOČ

  • elektronická verzia práce vo formáte doc alebo docx
  • okraje 2,5, zarovnanie do bloku, písmo Times New Roman, veľkosť 12, riadkovanie 1,5
  • citovanie a poznámkový aparát formou horného indexu alebo skráteného bibliografického zápisu (autor, rok vydania, strana)
  • spôsob uvádzania literatúry a citovania podľa Prílohy č. 7 Smernice rektora o základných náležitostiach záverečných prác (http://www.ucm.sk/docs/legislativa/zakladne_nalezitosti_zaverecnych_prac_2012.pdf)
  • rozsah: 18 000 až 36 000 znakov (vrátane medzier) vrátane použitej literatúry a poznámkového aparátu
  • použité obrázky, tabuľky a grafy musia byť očíslované (napr. Tab. 1., Obr. 1 atď) a v minimálnom rozlíšení 300 dpi
  • titulná strana sa píše podľa vzoru záverečných prác na filozofickej fakulte
  • práca obsahuje titulnú stranu, abstrakt v anglickom a slovenskom jazyku, úvod, teoretickú časť, praktickú časť,záver, resumé, zoznam použitej litaratúry

Prezentácia práce v sekcii

  • v trvaní 10 až maximálne 15 minút s následnou diskusiou s členmi komisie a divákmi
  • štandardne je k dispozícii dataprojektor umožňujúci prezentáciu v programe PowerPoint, v prípade potreby inej techniky včas upozornite na túto skutočnosť katedrového koordinátora

Aktuality
Katedra anglistiky a amerikanistiky získala bezplatný prístup k programu Memsource Academic Edition, čo je vzdelávací program určený pre univerzity, na ktorých sa vyučujú pr...
Rozdelenie študentov do skupín nájdete na nasledovných odkazoch: 1. ročník Bc., 2. ročník Bc., 3. ročník Bc., 1. ročník Mgr., 2. ročník Mgr.
Kalendár
po ut st št pi so ne
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Kontakt
  • Katedra anglistiky a amerikanistiky
  • Filozofická fakulta, Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave
  • Námestie J. Herdu 2
  • 917 01  Trnava
  • email: beata.veiglova(zav.)ucm.sk
  • telefón: 033 5565 225
Sociálne siete